U bent op zoek naar een architect. U zoekt iemand die u bijstaat bij uw bouwplannen. Misschien zijn uw plannen heel concreet en heeft u al sterke denkbeelden hoe het eruit zal zien. Misschien heeft u alleen nog maar een globaal lijstje van eisen.


Uw gedachten, rijp en groen, zijn het fundament van onze samenwerking. We zullen dit fundament moeten testen op zijn stevigheid en houdbaarheid. Hierna weten we beiden beter wat de openstaande vragen zijn en kunnen we gericht zoeken naar oplossingen.


Ik heb geen gefixeerde opinies wat betreft stijl of smaak. De ervaring leert dat iedere opdracht anders is en maatwerk vereist. Alles kan, als het maar mooi wordt. Goede smaak heeft vele gezichten, zoals te zien is op deze site onder het kopje Mooi Spul.


Het grote voordeel van werken met een klein bureau als het mijne is dat u kunt rekenen op persoonlijke aandacht. Ik neem de tijd voor elk project, ook het kleine, en hecht aan direct contact en korte lijnen.


Dat is erg belangrijk, want bouwen is een proces met veel spelers: opdrachtgever, architect, aannemer, overheden, elektriciën, loodgieter, stukadoor, schilder, installateurs, keukenleverancier, nutsdiensten etc. Een goede communicatie zonder ruis is onmisbaar in zo'n proces.

Mijn ervaring in woning- en utiliteitsbouw, die ik heb opgedaan bij grote bureaus, stelt me in staat u goed te begeleiden tijdens het bouwproces. We gaan samen uw wensen realiseren, waarbij we uw financiële kaders niet uit het oog verliezen.

Mijn insteek is daarbij tevens een duurzaam ontwerp te maken, dat de kwaliteit van het binnenmilieu garandeert en niet meer dan nodig een beroep doet op schaarse grondstoffen of schaarse energiebronnen. Een gezonde en mooie plek om te wonen of te werken.


ir. Wim Jacobs, architect


FOTO TESSA FORTESCUE

> CVCV.html
> ProjectenlijstProjectenlijst.html
WAT 
EEN VAK Het_vak.htmlHet_vak.htmlHet_vak.htmlhttp://livepage.apple.com/shapeimage_4_link_0shapeimage_4_link_1shapeimage_4_link_2